Pui cu dovlecei

Ce ne trebuie
4 pulpe de pui
1 ceapa, 2 catei usturoi
250 ml supa de pasare
125 vin rosu demisec
1 conserva mica de rosii cuburi (400 g)
2 dovlecei
1 lingurita rozmarin uscat maruntit
1 frunza dafin
sare, piper, ulei
Cum se fabrica
Pulpele se prajesc pe toate partile in putin ulei, se scot pe o farfurie, se sareaza si se pipereaza. Ceapa si ustoroiul se toaca si se pun la calit 3 minute in uleiul in care s-au facut pulpele. Se toarna supa de pasare si vinul si se dau un clocot, se adauga rosiile, rozmarinul, frunza de dafin si pulpele si se lasa la fiert 10 minute, acoperit, la foc potrivit.
Dovleceii se spala, se curata, se taie felii groase de 5 mm si se adauga in tigaie. Se sareaza, se pipereaza si se lasa pe foc pana ce carnea e facuta.
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi, paste.

Pofta buna!

0 comments on “Pui cu dovleceiAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *