Spaghetti cu ciuperci

Ce ne trebuie

jumatate de pachet de spaghetti

400 g ciuperci

100 g arpagic

4 bucati de usturoi

sare, piper, ulei

Cum se fabrica

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ciupercile se curata, se spala si se taie sferturi (in functie de marimea lor, se taie si in mai multe bucati). Arpagicul si usturoiul se curata si se clateste.

Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga ciupercile si arpagicul si se calesc impreuna amestecand, pana cand ciupercile sunt moi. Se ia de pe foc, se adauga usturoiul pisat si se condimenteaza cu sare si piper.

Pastele se scurg, se trec prin jet de apa rece si se amesteca cu ciupercile si uleiul in care s-au facut. Se servesc calde.

Pofta buna!

0 comments on “Spaghetti cu ciuperciAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *