Vinete umplute

Vinete umplute

Ce ne trebuie

4 vinete mijlocii cu coaja, fara cotor

100 g sunca taiata bucati mici

1 legatura de patrunjel taiata

1 rosie mare, fara pielita si taiata marunt

100 g pesmet

1 ceapa taiata pestisori

300 g branza sarata rasa

sare si piper

Cum se fabrica

Vinetele se taie jumatati, pe lung si se scobesc. Se amesteca intr-un castron sunca, patrunjelul, rosia, pesmetul, ceapa, interiorul vinetelor, 100 g branza, sare si piper. Vinetele se pun intr-un vas care merge la cuptor, se umplu si se presara deasupra restul de branza. Se acopera cu folie si se dau la cuptor jumatate de ora, se descopera si se mai lasa 10 minute ca sa se rumeneasca deasupra. La servit se presara patrunjel.

Pofta buna!

0 comments on “Vinete umpluteAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *