Muschi de porc cu ciuperci

Muschi de porc cu ciuperci

Ce ne trebuie

900 g muschi de porc taiat cuburi

75 g faina

5 cepe taiate pestisori

75 g unt

450 g ciuperci taiate felii

900 ml apa

100 ml afinata sau cherry

sare si piper

Cum se fabrica

Cuburile de carne se sareaza, se pipereaza si se dau usor printr-o parte din faina. Intr-o tigaie mai inalta se topeste untul, se adauga ceapa si carnea si se lasa pana se inmoaie ceapa, amestecand usor. Se adauga si ciupercile, restul de faina, se mai amesteca 1 minut, dupa care se toarna apa si afinata. Se fierbe la foc mic, pe indelete, 45 minute, pana se face carnea. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei.

Pofta buna!

0 comments on “Muschi de porc cu ciuperciAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *