Prajiturele pentru ceai

Prajiturele pentru ceai

Ce ne trebuie

350 g faina

un plic de praf de copt

1 jumatate de lingurita de sare

1 lingura si jumatate de zahar

75 g unt

175 ml lapte

 

Cum se fabrica

Se amesteca faina cu sare, praf de copt si zahar. Se adauga untul si se framanta pana cand compozitia are consistenta pesmetului. Se adauga treptat laptele pana se formeaza un aluat potrivit de tare (ca pentru paine). Se intinde o foaie groasa de 1 cm din care se taie forme. Se coc in cuptor la foc potrivit, pe foaia de copt pusa in tava, pana se auresc foarte usor deasupra (15 minute aproximativ). Se lasa sa se raceasca usor, apoi se taie in doua si se ung cu unt si dulceata.

Pofta buna!

0 comments on “Prajiturele pentru ceaiAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *