Prajitura cu visine proaspete

Prajitura cu visine proaspete

Ce ne trebuie (pentru o tava ca cea de chec)
100 g unt la temperatura camerei
2 oua
50 ml lapte
jumatate de cana de zahar (cana ca cea de apa)
jumatate de plic de praf de copt
un praf de sare
175 g faina (sa iasa un aluat care sa nu curga, dar nici sa il intinzi cu sucitorul)
visine proaspete fara samburi

 

 

Cum se fabrica
Se amesteca cu mixerul ouale, untul, zaharul si laptele. Se incorporeaza faina, praful de copt si sarea. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Visinele se afunda din loc in loc in compozitie. Se coace la foc potrivit, pana cand trece testul scobitorii.

Pofta buna

0 comments on “Prajitura cu visine proaspeteAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *