Coconut

Coconut

Ce ne trebuie

200 g nuca de cocos rasa (uscata)

130 g zahar

40 g faina

3 albusuri

un praf de sare, esenta de vanilie

 

Cum se fabrica

Se bat albusurile spuma. Se amesteca nuca cu zaharul, faina, sarea si vanilia, apoi se adauga albusurile. Se fac bile (2 cm diametru) care se coc in tava acoperita cu hartie de copt, unsa cu ulei. Focul trebuie sa fie potrivit. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca usor.

Pofta buna!

0 comments on “CoconutAdd yours →

    1. „Se bat albusurile spuma. Se amesteca nuca cu zaharul, faina, sarea si vanilia, apoi se adauga albusurile.”

      Da, asa e. Intai se bat bine albusurile. Apoi se amesteca ingredientele celelalte, la care se adauga albusurile batute. Ce e neclar?

  1. am crezut ca lipseste ceva si anume galbenusuri dar acum observ ca doar albusuri sint. Merci frumos pt. precizari. Par f simplu de facut si cred ca sint delicioase …

    1. :). daca esti fan nuca de cocos si vrei vrei sa le incerci, ai grija la timpul de coacere: cand incep sa se rumeneasca usor, inseamna ca sunt gata

      1. Merci f mult pt. precizari. da, sint fan coconut .. asa mi-am descoperit o adevarata pasiune si reteta asta e super simpla … si nu e grea … stii tu cu multe si grele 🙂
        Si am inceput sa caut diverse combinatii ale ei (ale nucii de cocos ) dar cea mai cea ramine tot cu .. ciocolata caci ce e mai bun decit ciocolata ?! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *