Chec fiert

Chec fiert

Ce ne trebuie

1 pachet de margarina

400 g zahar

1 canita lapte

80 g cacao

4 oua

1 praf de copt, sare

 

faina cat cuprinde

Cum se fabrica

Margarina,  zaharul, laptele si cacaua se fierb pana se topeste zaharul. Se ia deoparte un polonic si se lasa restul la racit. Dupa ce s-a racit se adauga pe rand ouale, faina, praful de copt si sarea si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase, dar curgatoare. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptorul preincalzit pana cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor si se toarna deasupra glazura din polonic.

 

Pofta buna!

0 comments on “Chec fiertAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *