Briose cu cacao

Briose cu cacao

Ce ne trebuie

1 pachet margarina (preferabil Unirea)

50 g cacao neagra

1 cana si jumatate zahar (cana ca pentru baut apa)

1 cana lapte

4 oua

faina

 

1 praf de copt, esenta de rom

Cum se fabrica

Se pune la fiert margarina, cacao, zaharul si laptele. Se lasa sa dea cateva clocote, se ia de pe foc si se pun deoparte 10 linguri, pentru glazura. Dupa ce s-a racit, se adauga pe rand ouale, esenta de rom, faina si praf de copt. Compozitia trebuie sa fie ca o smantana mai groasa, dar sa curga cat de cat. Se toarna in formele de briose unse cu unt si pudrate cu faina. Se dau la cuptorul incalzit in prealabil pana cand trec testul scobitorii. Dupa ce s-au racit se glazureaza si se decoreaza dupa placerea fiecaruia.

0 comments on “Briose cu cacaoAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *