Supa de cartofi cu macrou afumat

Supă de cartofi cu macrou afumat

Ce ne trebuie

1 macrou afumat fără oase şi fără pieliţă

2 cepe medii

4 cartofi mărişori tăiaţi cuburi

3 morcovi mici daţi pe răzătoare

1 legătură de pătrunjel tocată

150 ml smântână

sare si piper

Cum se fabrică

Carnea macroului se taie bucăţi şi se pune să dea un clocot într-o oală cu apă. Se scoate şi se păstrează zeama. Ceapa se căleşte uşor în ulei, se adaugă zeama, cartofii şi morcovii. Când fierbe se asezonează cu sare şi piper şi se lasă până când sunt moi legumele. Smântâna se amestecă cu pătrunjelul tocat şi se toarnă împreună cu peştele în oală. Se lasă până la punctul de fierbere, dar nu se mai fierbe.

Poftă bună!

0 comments on “Supă de cartofi cu macrou afumatAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *