Supa crema de pastarnac

Supa crema de pastarnac

Ce ne trebuie

700 g pastarnac

1 ceapa

50 g unt

o lingurita praf de curry

1,5 litri de supa de pui strecurata sau apa

150 ml smantana (o ceasca)

sare, piper

Cum se fabrica

Pastarnacul si ceapa se curata si se taie felii. Untul se incinge intr-o tigaie, se adauga legumele si se lasa 3 minute. Dupa aceea se adauga praful de curry si se mai invarte 2 minute. Peste legume se toarna supa de pui sau apa si se fierbe acoperit, la foc mic, 40 minute, pana legumele sunt moi. Se lasa sa se raceasca usor, dupa care se trece totul in blender (sau se paseaza legumele, adaugand treptat si lichidul). Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga smantana si se da din nou la foc, fara a se lasa sa fiarba.

Pofta buna!

0 comments on “Supa crema de pastarnacAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *